Tagrenovering og reparation af tagpaptag udføres

Er dit tag utæt, eller mangler det nogle dele? Så lad NV Tagdækning ApS komme og foretage en tagrenovering lige efter dine behov. Vi kan løse enhver opgave inden for renovering af tag, så du bør ikke tøve med at kontakte os, hvis du eksempelvis søger hjælp til reparation af tagpap på dit tag. Vores kunder kommer primært fra Næstved, Slagelse, Ringsted, Vordingborg, Køge og omegn, men vi kører også gerne uden for disse områder.

Hvad enten du har brug for et helt nyt tag eller en mindre tagreparation af dine kviste eller tagrender, så står vi klar til at løse opgaven på professionel vis. Vores store erfaring i branchen sikrer dig veludførte og holdbare løsninger hver gang.

Bred erfaring med forskelligt tagarbejde

Som professionel tagdækker med mange års erfaring i branchen, har vi efterhånden opbygget et solidt kendskab og god viden om de forskellige opgavetyper inden for tagrenovering, og vi kan derfor eksempelvis være behjælpelige med følgende:

  • Kviste
  • Tagtjek
  • Tagrender
  • Helt nyt tag
  • Stormskader
  • Forsikringsskader
  • Mindre reparationer
  • Renovering af tage med tagpap
  • Nye konstruktioner, spær og nyt undertag

Uanset hvilken opgavetype du søger professionel hjælp til, vil vi kunne tilbyde kyndig rådgivning og vejledning, så vi sammen sikrer os, at du får netop dén løsning, der bedst passer til dine ønsker og behov.

Hvad koster et tagpaptag?

Når du skal have lagt et nyt tagpaptag, eller have foretaget en reparation af tagpaptag, bliver du hos NV Tagdækning ApS mødt med konkurrencedygtige priser, og med priser på nyt tag fra kr. 375,- ekskl. moms pr. m2, er vi en attraktiv samarbejdspartner. 

Udover vores fordelagtige priser pr. kvadratmeter, er vi ikke blege for at udarbejde et uforpligtende tilbud med en samlet pris på din opgave.

Vi garanterer hurtighed og høj kvalitet ved tagrenovering

Alle ansatte i firmaet er fagudlærte og har cirka 10 års erfaring i branchen. Derfor er der ingen opgaver inden for reparation af tagpaptag eller anden tagrenovering, som hverken er for simple eller for komplicerede til, at vi kan løse dem.

Vi står desuden til rådighed hos både private og erhvervskunder. Når du samarbejder med os, kan du forvente, at vi er hurtige og effektive til at løse opgaven, til trods for at vi aldrig går på kompromis med kvaliteten. ​

Kontakt os for at høre nærmere om reparation af tagpaptag

Ønsker du at høre nærmere om, hvad vi kan gøre for dig inden for reparation eller udskiftning af tagpap, så kontakt os gerne med det samme. Vi tager gerne ud og kigger på din opgave, hvorefter vi sammensætter et godt tilbud til dig i løbet af 24 timer.

Vi kan kontaktes på telefon: 23 71 77 19 eller på mail: btl@nvtag.dk, så vender vi hurtigst muligt tilbage til dig.

Vi ser frem til at stå for din tagrenovering!

Få et GRATIS tilbud!

Vi sender gerne et gratis tilbud på dit næste tagprojekt. Udfyld nedenstående formular.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

NV Tagdækning ApS

NV Tagdækning ApS udfører tagdækning og renovering for private og erhvervskunder på hele Sjælland.

Vi samarbejder med Phønix Tag.

Kontakt os

Hjortøvej 17, 4700 Næstved

23 71 77 19

btl@nvtag.dk