Lægning af tagpap på nyt tag eller ved renovering

Trænger dit tag til en udskiftning eller er du ved at bygge nyt? Så kontakt NV Tagdækning ApS for hjælp til professionel lægning af nyt tag og andet tagarbejde hos dig. Vi er et kompetent firma med stor erfaring - særligt inden for tagpaptag, hvorfor vi kan løse enhver opgave for dig, når du skal have renoveret eller lagt et helt nyt tag.

Vi kommer mest i områderne i og omkring Næstved, Slagelse og Ringsted, men kører også gerne uden for disse byer, hvorfor du ikke bør holde dig tilbage med at kontakte os, hvis du måske er fra Køge, Skælskør, Vordingborg eller et andet sted på Sydsjælland.

Få et nyt tagpaptag der holder tæt

​Hvis du oplever, at dit tag er utæt, så er det på tide, at du enten får foretaget en professionel montering af tagpap med en god tætning på dit nye tag, eller at du får lavet en reparation af dit nuværende tag. Hvis taget ikke er tæt, vil du med stor sandsynlighed bruge unødvendigt meget energi, hvilket du kan slippe for med et nyt tag. 

Vi har ekspertisen inden for lægning af tagpap, og kan derfor tilbyde dig et tagpaptag, der holder tæt, og som du vil kunne have glæde af mange år ud i fremtiden. Vi udfører arbejdet hurtigt og effektivt, og garanterer dig et veludført stykke arbejde af høj kvalitet hver gang.

Hvad koster et tagpaptag pr. m2?

Tagpap er et populært valg hos mange kunder. Taget er nemlig både let at anvende, det kan bruges ved enhver opbygning, det er meget tæt, og derudover har det en lang levetid, men hvad koster et nyt tag med tagpap så? Hos NV Tagdækning ApS tilbyder vi montering af tagpaptag til en billig og fordelagtig pris pr. m2, og vi kan i mange tilfælde tilbyde tagpaptag priser fra kr. 375,- ekskl. moms pr. m2, hvilket gør os til en attraktiv samarbejdspartner til lægning af tagpap.

Udover lægning af tagpaptag, kan vi også løse opgaver inden for reparation af tagpaptag. Her varetager vi både simple og mere komplicerede opgaver hos private og erhvervskunder -  alt sammen til gode tagpap priser.

Kontakt os for flere oplysninger om lægning af tagpap

Skulle du sidde tilbage med spørgsmål til vores tagpap priser, eller med spørgsmål til hvad vi tilbyder inden for lægning af tagpaptag? Det kan også være, at du vil have et uforpligtende tilbud med en samlet pris på tagrenovering hos dig? Uanset hvad du ønsker svar på inden for tagpaptag, er du velkommen til at kontakte os.

Du kan ringe til os på telefon: 23 71 77 19 eller sende en mail til btl@nvtag.dk, så vender vi tilbage hurtigst muligt med flere oplysninger. ​

Få et GRATIS tilbud!

Vi sender gerne et gratis tilbud på dit næste tagprojekt. Udfyld nedenstående formular.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

NV Tagdækning ApS

NV Tagdækning ApS udfører tagdækning og renovering for private og erhvervskunder på hele Sjælland.

Vi samarbejder med Phønix Tag.

Kontakt os

Hjortøvej 17, 4700 Næstved

23 71 77 19

btl@nvtag.dk