Opbygning af fladt tag med tagpap udføres professionelt

Taget er en vigtig del af bygningen, og bliver som oftest overset som en facade, der i høj grad er med til at fremhæve bygningens karakter. Søger du derfor en specialist i tagdækning, er du kommet til det rette sted. Nv Tagdækning har mange års erfaring inden for tagdækning og opbygning af fladt tag med tagpap. 

Fra vores base i Næstved kører vi gerne langt for vores kunder, så om du bor i Køge, Vordingborg, Ringsted, Slagelse eller et femte sted på Sydsjælland eller omegn, bør du ikke tøve med at kontakte os, hvis du ønsker professionel tagdækning.

Alle tage er forskellige

Tagkonstruktioner på private hjem, administrationsbygninger og så fremdeles kan være vidt forskellige, og de kan eksempelvis opdeles i tage der hælder, og tage der er flade. Hos NV Tagdækning ApS har vi stor erfaring med begge tage, men er særligt specialiserede inden for flade tage. 

Vi har den rette ekspertise, når du skal have lagt et fladt tag, og med vores mange års erfaring, kan vi tilbyde kyndig rådgivning og vejledning, når du skal have foretaget en opbygning af fladt tag med tagpap.

Hvordan lægger man tagpap på fladt tag?

Når der skal lægges tagpap på et fladt tag, uanset om det er i forbindelse med en renovering eller reparation, eller om der er tale om et helt nyt tag, så kan det være en god idé at have en professionel fagmand til at stå for opgaven, da der ofte skal tages stilling til flere ting. Her tænkes der eksempelvis på om der skal lægges ét eller to lag tagpap, om der skal lægges med eller uden lister og om der er andre relevante forhold, der komplicerer opgaven, og dermed kræver ekstra arbejde. 

Uanset type og omfang på din opgave, har vi den professionelle snilde til at levere et perfekt resultat hver gang, og vi gør det endda til en attraktiv pris.

​Få et uforpligtende tilbud på opbygning af fladt tag med tagpap

Hvis du ønsker at høre mere om, hvordan vi kan være dig behjælpelige med opbygning af fladt tag med tagpap, eller hvis du ønsker en konkret pris på tagdækning af et fladt tag, kan du til enhver tid kontakte os. 

Dette kan du gøre ved at ringe på telefon 23 71 77 19 eller ved at skrive til ​btl@nvtag.dk og så vil vi hurtigst muligt vende tilbage til dig.

Få et GRATIS tilbud!

Vi sender gerne et gratis tilbud på dit næste tagprojekt. Udfyld nedenstående formular.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

NV Tagdækning ApS

NV Tagdækning ApS udfører tagdækning og renovering for private og erhvervskunder på hele Sjælland.

Vi samarbejder med Phønix Tag.

Kontakt os

Hjortøvej 17, 4700 Næstved

23 71 77 19

btl@nvtag.dk